Hypnosebehandling

Hypnosebehandling, Axeltorv FysioterapiSom noget nyt tilbyder Axeltorv Fysioterapi nu hypnosebehandling til forskellige problematikker.
 
Efter veloverstået eksamen på Dansk Selskab for Klinisk Hypnoses diplomuddannelse i 2017 har Bent stille og roligt implementeret hypnose som et behandlingstilbud til forskellige patientgrupper.
 
Han har brugt et par år på yderligere videreuddannelse og finpudsning af behandlingskonceptet.
Der tilbydes nu hypnosebehandling af bl.a. kroniske smerter, funktionelle mavesmerter, søvnbesvær, vådliggere, eksamensangst, angst for smerter, følger efter whiplash og spændingshovedpine. Ligeledes er der gode resultater med patienter der ønsker adfærdsændringer som f.eks. rygestop, bedre motionsvaner og kostændringer, herunder ønske om vægttab.

Ved hypnosebehandling bringes patienten via en samtale til en let døsig tilstand, sådan lidt som når man ”falder i staver”. Tilstanden kaldes trance. Patienten kan under hele behandlingen samtale med terapeuten og har selv kontrol over forløbet. Behandlingen kan med fordel gives til både børn og voksne.

Klinisk hypnose har udelukkende til formål at behandle og hjælpe patienter og har intet, absolut intet, med scenehypnose, som kendes fra TV og underholdningsbranchen at gøre.

Det er et ufravigeligt krav at patienter er undersøgt og tilstrækkeligt udredt og behandlet af egen læge, speciallæge eller hospital. Endvidere er det essentielt at patienten selv ønsker behandlingen og hermed adfærdsændringen.

Kontakt Axeltorv Fysioterapi for yderligere oplysninger, priser og forskellige forløb.

Se www.hypnoseselskabet.dk
Axeltorv Fysioterapi
Axeltorv Fysioterapi * Bjergegade 22 C * 3000 Helsingør * Tlf. 49 21 80 22